28.5.22 BRITAN PENTUNÄYTTELY TULOKSIA
HOWZUMBERG PRIMA "BRITA" 26.5 HAUSJÄRVELLÄ PEK1 KP, TUOMARI MARJA TALVITIE.

28.5 RIIHIMÄELLÄ 100- V JUHLANÄYTTELYSSÄ  PEK1 KP JA VSP- PENTU. SEURAAVAN KERRAN BRITA PÄÄSEEKIN VIRALLISIIN JUNNULUOKKIIN KISAAMAAN.


21.5.22 KENNELIN UUSIN VAHVISTUS
SAIMME KENNELIIMME UUDEN TYTÖN BULLRUNNER'S MUFFINS "CHLOE." YHDISTELMÄSTÄ VAA'AS INKI × VENICE STAR SOPRESA RAGAZZO ANGELINO.

CHLOE MUUTTI OUTIN JA SAMIN LUO SAVONLINNAAN SIJOITUKSEEN. 

8.5.22 RANSKISTEN OPEN SHOW JA KENNELIN TAPAAMINEN

VIETETTIIN MUKAVA PÄIVÄ OPEN SHOWSSA KENNELIN PORUKALLA. JA HIENOSTI VENETSIAN TÄHDET ESIINTYIVÄT KEHÄSSÄ. EETU 11V JUNNUHANDLASI HIENOSTI ITSENSÄ JA LYYLIN KAKKOS SIJALLE JA ELMERI 6V  LAPSI& KOIRA KISAN YKKÖNEN.

1.5.22 PENTUNÄYTTELY, LAHTI
HOWZUMBERG PRIMA "BRITA" 7KK LAHDEN PENTUNÄYTTELYSSÄ PEK1 KP VSP- PENTU. TUOMARINA, MERVI RAISAARI.
EDELLISELLÄ VIIKOLLA TYTTÖ KÄVI MYöS KAHDESTI MATCH SHOWSSA. VANTAALLA BRITA HIENOSTI PENTUMÄTSÄRIN ENSIMMÄINEN JA HÄMEENLINNASSA PENTULUOKAN TOINEN (2/34 PENTUA.)

24.4.22 D- PENTU KUULUMISIA
KASVATTAJA KÄVI MOIKKAAMASSA VENICE STARIN TYTTÖJÄ HUHTIKUUN ALUSSA LOIMAALLA. SISKOT MAIRE JA DONNA TAPASIVAT LUOVUTUKSEN JÄLKEEN ENSIMMÄISTÄ KERTAA JA BELLA ÄITIKIN OLI NÄILLÄ TREFFEILLÄ MUKANA. VAUHTIA RIITTI JA KASVATTAJA OLI OIKEIN ILOINEN NÄHDESSÄÄN KASVATTEJA.
 NYT OLISI KOKO TÄMÄ MAHTAVA NELIKKO KÄYNYT TEHOSTE ROKOTUKSILLA JA ENSI KUUSSA PÄÄSEVÄTKIN SITTEN JO PENTUKEHIIN, KUN IKÄÄ TULEE 5KK.

2.4.22 ILMARI ESITTÄYTYY
TAMMIKUUSSA KÄVIN HAKEMASSA ROMANIASTA MEIDÄN KENNELIN UUDEN VAHVISTUKUKSEN TINY'S FRENCH ELVIS "ILMARIN." JA PITIHÄN SE KÄYDÄ POIKAA MOIKKAAMASSA JA KATSOMASSA. HIENOSTI POIKA KASVAA JA KEHITTYY YHTEISTYÖ KODISSAAN LOIMAALLA. ILMARI NÄHDÄÄNKIN ENSI KUUSSA PENTUKEHISSÄ.

26.3.2022 LAHTI KV
KÄYTIIN PITKÄSTÄ AIKAA PYÖRÄHTÄMÄSSÄ KEHÄSSÄ KAHDEN VENETSIAN TÄHDEN KANSSA, LYYLIN JA VANDAN.
MOLEMMAT TTYTÖTARVOSTELUISSA ERINOMAISIA, LYYLI HIENOSTI JUK2 SA.

20.2.2022 TERVEYSTARKASTUS TULOKSIA

B-PENTUEEN TYTÖT "MATAMI" VENICE STAR BETTINA MATRONA JA "LYYLI" VENICE STAR BELINDA TESORO KÄVIVÄT TÄLLÄ VIIKOLLA SILMÄ JA POLVITARKASTUKSESSA + SYDÄNKUUNTELUSSA. SILMÄT MOLEMMILLA TYTÖILLÄ PUHTAAT, POLVET 0/0 JA SYDÄMET OK.


15
.2.2022 PENTUTARKASTUS
D
 -PENTUEELLA IKÄÄ KUUSI VIIKKOA. JA TÄNÄÄN PENNUT MAIRE, KERTTU, DONNA JA VICO KÄVIVÄT ELÄINLÄÄKÄRISSÄ PENTUTARKASTUKSESSA. NELIKOLLA OLI SIELLÄ KAIKKI KUNNOSSA, SAIVAT MIKROSIRUT NISKAANSA JA PALJON KEHUJA + PENTUE MYÖS REKISTERÖITIIN.


TÄNÄÄN MYÖS PENTUEEN ISOÄITI ZARA JA ISOISÄ BORIS KÄVI TERVEYSTARKASTUKSISSA JA SAMALLA PÄIVITETTIIN VIRALLISET TERVEYSTULOKSET AJANTASALLE. MOLEMMILLA POLVITULOS 0/0. 

                 (Kuva: Johanna Laine)

7.2.22 BRITAN KUULUMISIA
Hofzumberg Prima "Brita" täyttää tällä viikolla 5kk. Pentukoulu takana ja viime viikolla aloitettiin tytön kanssa arkitottis. Brita käy myös treenaamassa vierailevana tähtenä Ranskisten näyttelytreeneissä säännöllisesti. 
Oikein mukavalta ja fiksulta harrastekoiralta tyttö tuntuu tässä vaiheessa.

1.1.2022 D- PENTUE ON SYNTYNYT
EILEN AAMUYÖLLÄ BELLA (VENICE STAR BELLA RAGAZZA ANGELINA) SYNNYTTI MEILLE LUOMUNA NELJÄ KAUNISTA PENTUA. YHDEN BRINDLE POJAN JA KOLME PIED TYTTÖÄ. ÄITI HOITAA PENTUJA TODELLA HIENOSTI JA KAIKKI ON PENTULASSA HYVIN. 

24.12.2021 HYVÄÄ JOULUA 

7.12.2021 MEILLE TULEE PENTUJA
Vuoden vaihteessa odotetaan pentuja syntyväksi yhdistelmästä: "Bella" Bella Ragazza Angelina & "Ossi" Bullrunners Ossian.

21.11.21 HOFZUMBERG PRIMA ON SAAPUNUT
EILEN HAETTIIN MAAILMALTA MEIDÄN KENNELIN  UUSI VAHVISTUS LATVIASTA, ROTTWEILER BRITA 9 VIIKKOA.  BRITA ON YHTEISOMISTUKSESSA TYTTÖNI JENNAN KANSSA. ENSI KUUSSA ALKAA INTENSIIVINEN HARRASTAMINEN TYTÖILLÄ  JA EHKÄ TAPAAMME TÄMÄN JÄLKEEN MYÖS TOISENLAISISSAKIN KOIRAHARRASTUKSISSA. 

11.11.21 BELLA ASTUTETTU
Venice Star Bella Ragazza Angelina "Bella" astutettiin viime viikolla onnistuneesti. Lisää infoa tulossa tästä yhdistelmästä, kun tiineys on saatu vahvistettua.

24.10.2021 LAHDEN RYHMÄNÄYTTELY
VENICE STARIN B- PENTUEEN JUNNUTYTÖT 10KK KÄVIVÄT HIENOSTI JATKAMASSA KEHÄILYÄ. SUNNUNTAINA OLI ILMOITETTU 54 RANSKANBULLDOGGIA RYHMÄNÄYTTELYYN LAHTEEN.
MATAMI, LYYLI JA HELMI KISASI 13  JUNNUNARTUN KANSSA TIUKASSA LUOKASSA. TÄSSÄ LUOKASSA VAIN KOLME SAI LAATUARVOSTELUN "ERINOMAINEN," JOISTA UPEASTI MEIDÄN HELMI JUK ERI2 JA MATAMI JUK ERI3 + LYYLI EH. HIENO PÄIVÄ MEIDÄN JENGILLÄ!!

23.10.2021 LAHDEN PENTUNÄYTTELY
VENICE STAR CIRA PRINCIPESSA "VANDA" KORKKASI PENTUKEHÄT LAUANTAINA HIENOSTI OLEMALLA NARTTUJEN PIKKUPENTUJEN LUOKASSA TOINEN KERA KUNNIAPALKINNON. TYTTÖ SAI KEHUJA LUONTEESTA JA UPEASTA KEHÄKÄYTÖSESTÄ.

TUOMARI, KIMMO MUSTONEN 

16-17.10.21 RAKVERE, VIRO NÄYTTELYTULOKSIA
OLIMME KASVATTIENI LENNIN, BELLAN JA HELMIN KANSSA VIROSSA RAKVERESSA KAKSI PÄIVÄISESSÄ KOIRANÄYTTELYSSÄ. VENICE STAR BIANCA ROSMARINO "HELMI" LAUANTAINA ENSIMMÄISISSÄ VIRALLISISSA NÄYTTELYISSÄ UPEASTI JUN ERI1 SA JUNSERT JUNROP PN3.
SUNNUNTAINA KAIKKI VENETSIAN TÄHDET ERINOMAISIA JA VENICE STAR BELLA RAGAZZA ANGELINA "BELLA" HIENOSTI AVO ERI2 SA PN2. MEILLÄ OLI PITKÄSTÄ AIKAA REISSUN PÄÄLLÄ MUKAVA NÄYTTELY  VIIKONLOPPU JA MINILOMA.

15.10.21 A- PENTUEEN  LUUSTOKUVAPÄIVÄ
LENNI, MANU, BELLA JA TITTA KÄVIVÄT VIRALLISISSA lLUUSTOKUVISSA SELÄN, KYYNÄRIEN JA LONKKIEN OSALTA.  PÄIVÄ MENI KUVAUKSISSA OIKEIN MUKAVASTI. LUUSTOT NÄYTTI HYVÄLLE JA VIRALLISET LAUSUNNOTKIN SAATIIN KENNELLIITOLTA LUUSTOKUVISTA. TÄMÄ PENTUE OLISI NYT KOKONAAN TERVEYSTUTKITTU JA JALOSTUS SUUNITELMAMME VOI JATKUA. 

26.9.2021 LAHDEN RYHMÄNÄYTTELY
KUUSI VENETSIAN TÄHTEÄ KÄVI TÄNÄÄN PYÖRÄHTÄMÄSSÄ KEHÄSSÄ JA KAIKKI ESIINTYIVÄT TODELLA HIENOSTI. 5/6 SAI LAATUARVOSTELUN ERINOMAINEN JA KAKSI NIISTÄ VIELÄ SERTIFIKAATIN ARVOISIA. KASVATTAJAKIN PÄÄSI ENSIMMÄISTÄ KERTAA ESITTÄMÄÄN KASVATTAJALUOKAN. VOI TÄTÄ ILON JA ONNEN PÄIVÄÄ!
25.9.2021 KENNELIN PÄIVÄ JA ILLANISTUJAISET
 
VIETETTIIN HIENO PÄIVÄ KENNELIN PORUKALLA VÄÄKSYSSÄ. PÄIVÄ STARTTASI YHTEISELLÄ LENKILLÄ VÄÄKSYN KANAVALLA KUULUMISIA VAIHTAEN. MEIDÄN UPEA RANSKALAISTEN JENGI MYÖS IHASTUTTI IHMISIÄ YMPÄRILLÄMME RUNSAS LUKUISUUDELLAAN.

SIITÄ SIIRRYTTIIN KASVATTINI PERHEEN UPEAAN KESÄKOTIIN JATKAMAAN ILTAA HYVÄN RUUAN JA SEURAN MERKEISSÄ KAHDEKSAN KASVATTINI TELMIESSÄ PITKIN POIKIN.
OLI KYLLÄ AIVAN MAHTAVAN ONNISTUNUT PÄIVÄ. KASVATTAJA ON NIIN ONNEKAS JA KIITOLLINEN TÄSTÄ MEIDÄN  UPEASTA VENETSIAN JENGISTÄ. KIITOS KAIKILLE KETKÄ OLIVAT MUKANA!

 

5.9.2021 NÄYTTELYTULOKSIA
 
LAHDEN PENTUNÄYTTELYSSÄ MEIDÄN "LYYLI MATAMI" VENICE STAR BETTINA MATRONA UPEASTI PEK1 KP JA ROP- PENTU.

TUOMARINA: MARJA TALVITIE

22.8.21 KOIRANÄYTTELY TULOKSIA
HEINOLAN KOIRANÄYTTELYSSÄ MEILLÄ OLI HIENO PÄIVÄ: "BELLA" VENICE STAR BELLA RAGAZZA ANGELINA AVO ERI1 SA PN2 VARA-SERT.
"LYYLI" VENICE STAR BELINDA TESORO PEK2 KP.  
TUOMARI: JUHA PUTKONEN 

7.8.21 TERVEYSTULOKSIA

"TITTA" VENICE STAR SPECIALE RAGAZZA AURORA KÄVI VIIME VIIKONLOPPUNA TAMPEREELLA KÄVELYTESTISSÄ, VALVOVANA ELÄINLÄÄKÄRINÄ SARA SYKKÖ. TITTA PUHDAS BOAS0 HENGITTÄJÄ. TÄSSÄ PENTUEESSA 3/4 KASVATTIANI ON KÄYNYT KÄVELYTESTISSÄ JA KAIKKI SAANEET HIENOSTI BOAS0 TULOKSEN. LOKAKUUSSA KOKO TÄMÄ PENTUE MENOSSA LUUSTOKUVIIN: LONKKIEN, KYYNÄRIEN JA SELÄN OSALTA.


28.7.21 c-PENTUE ON MUUTTANUT OMIIN KOTEIHIN

C- PENTUEEN "RUDOLF" VENICE STAR CIRO PRINCIPE MUUTTI VIIME VIIKOLLA 11- VIIKKOISENA VIIMEIN OMAAN UUTEEN KOTIINSA LIETTUAAN VILNAAN. KASVATTAJA VEI RUDOLF KOTIIN SAAKKA JA KÄVI MUKAVAN PÄIVÄN VIETTÄMÄSSÄ POJAN KOTONA. TÄSTÄ POJASTA VARMASTI VIELÄ KUULEMME TULEVAISUUDESSA. 

"VANDA" VENICE STAR CIRA PRINCIPESSA MUUTTI JUHANNUKSENA DEA- ÄITINSÄ MUKANA TAMPEREELLE. VANDA ON SIJOITUSNARTTUMME, JOTEN HÄNESTÄ KUULEMME VARMASTI MYÖS TULEVAISUUDESSA LISÄÄ.

25.7.2021 B- PENTUEEN PENTUNÄYTTELY KUULUMISIA

VENICE STARIN B- PENTUE: MATAMI, LYYLI JA HELMI ON PÄÄSSYT KEHÄILEMÄÄN TÄMÄN KESÄN AIKANA. JOKAINEN PENTU ON PÄRJÄNNYT TODELLA HIENOSTI. MUKAANSA PENTUNÄYTTELYISTÄ TRIO ON SAANUT KAIKKI KUNNIAPALKINNOT, SEKÄ UPEITA ARVOSTELUJA JA SIJOJA. 

MM. MÄNTSÄLÄSSÄ 10.7.21 "LYYLI" VENICE STAR BELINDA TESORO VSP- PENTU JA LAHDEN PENTUNÄYTTELYSSÄ 24.7.21  HIENOSTI ROP- PENTU JA LOPULTA RYP-4!!

 "HELMI" VENICE STAR BIANCA ROSMARINO MYÖS VOITTI HIENOSTI KESÄKUUSSA SUOMEN RANSKANBULLDOGGI YHDISTYKSEN VIRTUAALINÄYTTELYN PENTULUOKAN JA OLI SIELLÄ HIENOSTI VIELÄ BIS4.  SEKÄ 25.7.21 OUTOKUMMUN RYHMÄNÄYTTELYSSÄ ROP- PENTU!!

30.6.2021 TERVEYSTULOKSIA
"ZARA" ZARISHA RADUGA MECHTY AT DZHUTA HAUS KÄVI VIIME VIIKOLLA UUSIMASSA SYDÄN KUUNTELUN JA SILMÄ TARKASTUKSEN PUHTAIN TULOKSIN. NYT OLISI TAAS ZARALLA KAIKKI TARKIT VOIMASSA JA KUNNOSSA. 

SEURAAVANA TERVEYS TARKASTETAAN LOKAKUUSSA ZARAN ENSIMMÄINEN PENTUE LUUSTOKUVIEN (SELKÄ, LONKAT JA KYYNÄRÄT) MERKEISSÄ. 

16.6.2021 PENTUTARKASTUS

KÄVIMME TÄNÄÄN (VENICE STAR CIRA PRINSICEPPA) JA RUDOLFIN (VENICE STAR CIRO PRINCIPE) KANSSA ELÄINLÄÄKÄRISSÄ PENTUTARKASTUKSESSA. REIPPAALLA KAKSIKOLLA OLI TARKASTUKSESSA KAIKKI KUNNOSSA. SAMALLA KÄYNNILLÄ LAITETTIIN PENNUILLE MYÖS MIKROSIRUT JA VARHAISROKOTUKSET. 

8.6.2021 VENICE STAR KENNELIN PÄIVÄ

VIETIMME KASVATIN OMISTAJIEN KANSSA VIIME VIIKOLLA MUKAVAN YHTEISEN PÄIVÄN. ALUKSI KASVATTAJA VETI LAHDEN ALUEEN RANSKIKSILLE NÄYTTELYTREENIT JOKIMAALLA, JOTKA HUIPENTUIVAT LEIKKIMIELISEEN NÄYTTELY KISAAN. KISASSA TUOMARINA TOIMI ELMERI 5- VUOTTA. VOITTOON MENI HIENOSTI EETU 10- VUOTTA LYYLI 5KK RANSKANBULLDOGIN KANSSA.

ILTAA ISTUIMME VIELÄ OMALLA PORUKALLA KARVAKORVIEN LEIKKIESSÄ VENETSIAN MÄELLÄ.

OLI KYLLÄ TODELLA MUKAVA PÄIVÄ! KASVATTAJA KIITTÄÄ AKTIIVISIA KOTIVÄKIÄ :-)

5.6.2021 KÄVELYTESTI

KASVATTINI "BELLA" VENICE STAR BELLA RAGAZZA ANGELINA JA "LENNI" VENICE STAR SOPRESA RAGAZZO ANGELINO OLIVAT VIIME VIIKONLOPPUNA SUOMEN RANSKANBULLDOGIT RY:N JÄRJESTÄMÄSSÄ KÄVELYTESTISSÄ VANTAALLA. TESTIN VALVOVA ELÄINLÄÄKÄRI MIMMA AROMAA. 


MOLEMMAT KASVATTINI LÄPÄISI TESTIN HYVÄKSYTYSTI JA SAIVAT TÄYSIN PUHTAAN HENGITTÄJÄN TULOKSEN BOAS0. 

TÄSSÄ LISÄÄ TIETOA TESTISTÄ, JOLLA ARVIOIDAAN KOIRAN RASITUKSEN SIETOA JA KYKYÄ HENGITTÄÄ NORMAALISTI:

https://www.kennelliitto.fi/kasvatus-ja-terveys/koiran-terveys/koiran-terveystutkimukset/kavelytestissa-arvioidaan-koiran-rasituksensietoa<br>


6.5.2021 MEILLE SYNTYI PENTUJA

3.5.2021 DEAN KAUAN ODOTETTU KAKSIKKO NÄKI PÄIVÄN VALON. TYTTÖ PAINOI HUIKEAT 315G JA UROS 275G. PENNUT JA ÄITI VOIVAT HYVIN. 

https://venice-star-kennel.cms.webnode.fi/uutiset/#<br>29.4.2021 A-PENTUEEN KUULUMISIA

Huhtikuussa kävi a-pentueen koiria silmä-, polvi- ja sydän tarkastuksessa. Loput terveystarkastukset ja luustokuvat selän, lonkkien ja kyynärien osalta tehdään nelikolle heti 2- vuotiaana. 
27.3.2021 PENTU UUTISIA

DEA ULTRATTIIN ILOKSEMME EILEN TIINEEKSI. PENTUJA ODOTAMME SYNTYVÄN VAPPU VIIKONLOPPUNA. 

YHDISTELMÄ JALOSTUSTIETOJÄRJESSTELMÄSSÄ:

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=FI18775/16&ReknoE=FI12282/19


30.1.2021 PENTUTARKASTUS
Kävimme pentu tarkastuksessa eilen. Kaikki oli tarkastuksessa tytöillä kunnossa. Tytöt + Zara äiti saivat kovasti kehuja eläinlääkäriltä.

Rekisteröintikin näkyy nyt jalostustietojärjestelmässä: https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKasvattaja.aspx?K=VENICE%20STAR&R=101

                                                                   24.12.2020 HYVÄÄ JOULUA! ❤️

15.12.2020 B- PENTUE ON SYNTYNYT

ZARA SYNNYTTI LUOMUSTI LASKETTUNA PÄIVÄNÄÄN MEILLE VIISI KAUNISTA PENTUA.

KOLME TYTTÖÄ SAIMME PITÄÄ TÄÄLLÄ, MUTTA SURUKSEMME KAKSI POIKAA EI SELVINNYT MATKASTAAN TÄNNE.

TYTÖT OVAT OIKEIN TERHAKOITA JA PENTULAATIKOSSA VOIDAAN OIKEIN HYVIN.

YHDISTELMÄ JALOSTUSTIETOJÄRJESTELMÄSSÄ: https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=FI15815/14&ReknoE=FI29327/18

(KAIKILLA PENNUILLA ON KOTI)

6.12.2020 MEILLÄ ODOTETAAN PENTUJA

MEILLE ODOTETAAN PENTUJA SYNTYVÄKSI VIIKON PÄÄSTÄ YHDISTELMÄSTÄ SPICE MILL´S CORIANDER x ZARISHA RADUGA MECHTY AT DZHUTA HAUS. TIINEYSRÖNTGENISSÄ KÄVIMME ZARAN KANSSA VIIME VIIKOLLA JA SIELLÄ NÄKYI VIISI TAI KUUSI PENTUA.

TÄMÄ YHDISTELMÄ ON LAAJASTI TERVEYSTUTKITUISTA, TERVEISTÄ JA HYVÄLUONTEISISTA VANHEMMISTA.

YHDISTELMÄ JALOSTUSTIETOJÄRJESTELMÄSSÄ:  https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=FI15815/14&ReknoE=FI29327/18

NYT JÄÄMME ODOTTAMAAN PENTUJEN SYNTYMÄÄ TOIVOEN, ETTÄ KAIKKI MENEE HYVIN JA SAAMME MONTA PIENTÄ TUHISIJAA PENTULAATIKKOON.

JOTEN TOIVOTAMME KAIKILLE TÄSSÄ KOHTAA RAUHALLISTA JOULUN ODOTUSTA!

(KAIKKI PENNUT OVAT ALUSTAVASTI VARATTUJA!)

30.10.2020 TERVEYSTULOKSIA

KASVATTINI JA SIJOITUSNARTTUNI "TITTA" (VENICE STAR SPECIALE RAGAZZA AURORA) KÄVI VIIME VIIKOLLA VIRALLISISSA TERVEYSTUTKIMUKSISSA JA SAI HIENOJA TULOKSIA: SYDÄN OK, POLVET 0/0 JA LONKAT A/A.

LOPUT TERVEYSTUTKIMUKSET TEHDÄÄN TYTÖLLE SEURAAVAN VUODEN AIKANA JA SELKÄ KUVATAAN 2- VUOTIAANA.

TITTA KUVASSA KESKELLÄ.


22.10.2020 PETOTESTI, LAHTI

VIIME VIIKONLOPPUNA KASVATTINI MANU (VENICE STAR VINCITORE RAGAZZO ASTERIX) KÄVI PERHEEN TOISEN RANSKIKSEN PABLON KANSSA LAUMATESTISSÄ KARHULLE LAHDESSA.

MANU TOIMI TESTISSÄ ERITTÄIN ROHKEASTI KOHDATESSAAN KARHUN JA TOIMINTAKYKY SÄILYI KOKO TESTIN AJAN. LAUMATESTIN KAKSIKKO SUORITTI HIENOSTI YHDESSÄ JA PALAUTUMINEN TESTIN JÄLKEEN TAPAHTUI VÄLITTÖMÄSTI.

TESTIN AVULLA SAA LISÄÄ TIETOA KOIRAN LUONTEESTA JA KÄYTTÄYTYMISESTÄ, SEKÄ LAUMATESTI KERTOO PALJON SAMAN PERHEEN KOIRIEN LAUMAKÄYTTÄYTYMISESTÄ.

TESTAAJA, ASKO SORVO.


LISÄÄ TÄSTÄ MIELENKIINTOISESTA TESTISTÄ VOIT LUKEA ALLA OLEVASTA LINKISTÄ.

https://www.petotestit.com/


8.10.2020 VENICE STARIN A-PENTUE 1-VUOTTA

SUURENMOISET ONNITTELUT VIELÄ MANU, TITTA, BELLA JA LENNI! :-)

VUOSI SITTEN OLI HIENO PÄIVÄ, KUN NELIKKO SYNTYI AAMUYÖLLÄ LUOMUSTI. VUOSI ON MENNYT VAUHDILLA JA ON OLLUT ILO PÄÄSTÄ SEURAAMAAN NELIKON KASVUA JA KEHITYSTÄ LÄHELTÄ MAHTAVIEN PENTUSTEN KOTIJOUKKOJEN MUKANA.

KASVATTAJAN PITI TEHDÄ NELIKOLLE PIENET PAKETIT ENSIMMÄISENÄ SYNTYMÄPÄIVÄNÄ. PÄÄSIN POJILLE NE VIEMÄÄN TÄNÄÄN KOTIIN SAAKKA JA SAMALLA RAPSUTTELEMAAN JA PUSSAILEMAAN PÄIVÄNSANKAREITA. 

20.09.2020 UUSIA VAHVISTETTUJA VALIOITA

MEIDÄN JENGILLE VAHVISTETTIIN KOLME UUTTA MUOTOVALIO ARVOA TÄLLÄ VIIKOLLA:


  • "LENNI" VIRALLINEN VIRON JUNIORMUOTOVALIO (VENICE STAR SOPRESA RAGAZZO ANGELINO)
  • "DEA" VIRALLINEN VIRON MUOTOVALIO (NELLY DE CHARME MARCHALT)
  • "ZARA" VIRALLINEN SUOMEN MUOTOVALIO (ZARISHA RADUGA MECHTY AT DZHUTA HAUS)

13.8.2020 "MUURAMEN RYHMÄNÄYTTELY," JYVÄSKYLÄ

TÄNÄÄN TREFFATTIIN JA VIETETTIIN MUKAVA PÄIVÄ JYVÄSKYLÄSSÄ KILLERIN RAVIRADALLA VENICE STARIN SAKIN KANSSA. JUNNUT OLI TODELLA HIENOSTI TÄNÄÄN KEHÄSSÄ JA MUKAAN SAIMME HEILLE ARVOSTELUJEN ÄÄRIPÄÄT. PARAS NARTTU -KEHÄSSÄ PÄÄSIVÄT LOPUKSI LOISTAMAAN ÄITI JA TYTÄR.

JUNNUJEN ÄITI ZARA (ZARISHA RADUGA MECHTY AT DZHUTA HAUS) SAI SERTIN JA ON SEN MYÖTÄ SUOMEN UUSI MUOTOVALIO!!

TUOMAROIMASSA JYVÄSKYLÄSSÄ OLI TANYA ALHMAN- STOCMARI

15.8.2020 RANSKANBULLDOGGIEN ERIKOISNÄYTTELY, TURKU

VIETIMME MUKAVAN PÄIVÄN KASVATTIEN; MANUN, LENNIN, BELLAN JA TITAN KOTIJOUKKOJEN KANSSA RODUN PÄÄNÄYTTELYSSÄ TURUSSA. JUNIORIT ENSIMMÄISTÄ KERTAA VIRALLISESSA KEHÄSSÄ SUOMESSA. ERITTÄIN HYVÄT JUNNUT JA MAHTAVAT ENSIKERTALAISET HADLERINA :-)

14.8.2020 PENTUESUUNNITELMIA..

TULOSSA SYKSYLLE 2020 JA KEVÄÄLLE 2021.

9.8.2020 TARTO, VIRO

UPEA NÄYTTELYPÄIVÄ HELTEISESSÄ TARTOSSA HEITETTY. VENICE STARIN JUNNUT TYHJENTI PÖYDÄN!

LENNI "VENICE STAR SOPRESA RAGAZZO ANGELINO" TÄNÄÄN JUN ERI1 SA JUNSERT JUNVSP PU1 JA VSP. SAMALLA LENNISTÄ TULI UUSI VIRON JUNIORMUOTOVALIO!!

BELLA " VENICE STAR BELLA RAGAZZA ANGELINA" JUN ERI1 SA JUNSERT JUNROP PN1 JA ROP!!

MANU "VENICE STAR VINCITORE RAGAZZO ASTERIX" JUN2 SA PU2

LENNI JA BELLA MYÖS PARAS PARI!!

MIELETTÖMÄN UPEA PÄIVÄ TAKANA TEAM SALOKOSKILLA!!

8.8.2020 TARTO, VIRO

KOKO PERHEEN VOIMIN VIETETTIIN MUKAVA NÄYTTELYPÄIVÄ AURINKOISESSA TARTOSSA, +26 ASTETTA.

VENICE STARIN JUNNUT STARTTASI KAKSIPÄIVÄISET NÄYTTELYT UPEASTI.

VS SOPRESA RAGAZZO ANGELINO JUN ERI1 SA JUNROP JUNSERT JA ROP!!

LOPUKSI VIELÄ OLIMME LENNIN KANSSA ISOISSA KEHISSÄ: PYÖRÄHDYKSET PARAS JUNIORI - JA ROTUNSA PARAS -KEHISSÄ ILMAN SIJOITUKSIA.

1.8.2020 NARVA, VIRO

WOHOO!! MEILLÄ ON UUSI VIRON MUOTOVALIO!! DEA (NELLY DE CHARME MARCHALT) TÄNÄÄN LUCKY SUMMER CUPISSA NARVASSA UPEASTI AVO ERI1 SA PN3 SERT.

VENICE STARIN JUNNUT KORKKASI TÄNÄÄN MYÖS HIENOSTI KEHÄT VIRALLISESSA LUOKASSA: MANU (VENICE STAR VINCITORE RAGAZZO ASTERIX) JUN ERI2 SA PU3 JA BELLA (VENICE STAR BELLA RAGAZZA ANGELINA) JUN ERI2 SA PN2.

Luo kotisivut ilmaiseksi!