TIETOA MEISTÄ

KENNEL VENICE STAR SIJAITSEE LAHDESSA VENETSIASSA. ENSIMMÄINEN RANSKANBULLDOGGI SAAPUI PERHEESEEMME VUONNA 2005 JA ROTU ON VIENYT SEN MYÖTÄ MENNESSÄÄN.

PERHEEMME KASVATTAA RANSKANBULLDOGGEJA PIENIMUOTOISESTI JA KAIKKI KOIRAMME ELÄVÄT NORMAALIA KOIRAN ELÄMÄÄ LAPSIPERHEESSÄ. KOTONAMME ASUU KOLME RANSKANBULLDOGGIA: BORIS, BERTTA JA ZARA. TÄMÄN LISÄKSI MEILLÄ KÄY SÄÄNNÖLLISESTI KASVATIT JA SIJOITUSKOIRAT LOMAILEMASSA TAI TREFFAAMASSA MEIDÄN LAUMAA.

KASVATUSTYÖSSÄNI RODUN TERVEYSASIAT JA NIIDEN ETEENPÄIN VIEMINEN OVAT ITSELLE TÄRKEITÄ TAVOITTEITA. KAIKKI JALOSTUKSESSA KÄYTTÄMÄNI KOIRAT OVAT LAAJASTI TERVEYSTUTKITTUJA. PYRIN MYÖS KASVATTAMAAN HYVÄLUONTEISIA, ROTUMÄÄRITELMÄN MUKAISIA RANSKANBULLDOGGEJA. 

HARRASTAN KOIRIEMME KANSSA VAPAA- AJALLA AKTIIVISESTI JA MINUUN ON HELPPO TÖRMÄTÄ KOIRAPORUKOISSA. TOIMIN ALUEELLAMME SUOMEN RANSKANBULLDOGIT RY:N LAHDEN SEUDUN PAIKALLISVASTAAVANA. PAIKALLISVASTAAVANA JÄRJESTÄN KUUKAUSITTAIN OHJELMAA JA AKTIVITEETTIA ALUEELLAMME; VEDÄN ERILAISIA TREENEJÄ, JÄRJESTÄN RANSKISTEN RYHMÄUINTEJA, RANSKISTREFFEJÄ JNE.
VALMISTUN 12/22 MYÖS KLINIKKAELÄINHOITAJAKSI.

OLEN SUORITTANUT KASVATTAJAKURSSIN JA ALLEKIRJOITTANUT VOIMASSA OLEVAN KASVATTAJASITOUMUKSEN. OLEN JÄSENENÄ SUOMEN KOIRANKASVATTAJAT RY:SSÄ, SUOMEN RANSKANBULLDOGIT RY:SSÄ, SUOMEN KENNELLIITOSSA, VIRON KENNELLIITOSSA JA SALPAUSSELÄN KOIRANKASVATTAJISSA.SUVI SALOKOSKI - VIIDESKATU - 15610 LAHTI - +358 40 552 21 - VENICESTARKENNEL(@)GMAIL.COM

Luo kotisivut ilmaiseksi!