SUUNNITELMIA..

TULOSSA LOPPU KESÄLLE 2022


PENTU MEILTÄ?

VENICE STAR KENNELIN PENNUT LUOVUTETAAN AIKAISINTAAN KAHDEKSAN VIIKON IÄSSÄ JA NE REKISTERÖIDÄÄN SUOMEN KENNELLIITTOON. PENNUT OVAT LUOVUTUSHETKELLÄ USEASTI MADOTETTU, SIRUTETTU JA ELÄINLÄÄKÄRIN TARKASTAMIA. PENNUT OVAT ELÄNEET KOTONAMME LAPSIPERHEESSÄ TOTTUEN MUIHIN KOIRIIN, ULKOILUUN, ÄÄNIIN JA ELÄMÄÄN. ETSIN PENNUILLE YHTEISTYÖKYKYISIÄ JA AKTIIVISIA KOTEJA, JOISSA PENNUT PÄÄSEVÄT PERHEENJÄSENIKSI. RANSKANBULLDOGGI ON AKTIIVINEN ROTU JA HARRASTAVAT KODIT OVAT ITSELLE ENSISIJAISIA. HALUAN AINA TAVATA PENTUJA KYSYVÄT IHMISET HYVISSÄ AJOIN. ITSELLENI ON TÄRKEÄÄ, ETTÄ ARVOT JA AJATUKSET "KOHTAAVAT" KOIRAN HANKINTAAN LIITTYVISSÄ ASIOISSA TULEVIEN KOTIEN KANSSA. PENTUJEN MUUTTAESSA UUTEEN KOTIIN, SAAVAT NE MUKAANSA MONIPUOLISEN PENTUPAKETIN, KIRJALLISET PENNUN HOITO-OHJEET JA KASVATTAJAN TUEN.

TOIVON MYÖS, ETTÄ TULEVAT PERHEET OVAT KIINNOSTUNEITA RODUN TERVEYSASIOISTA. JÄRJESTÄN KAIKILLE HALUKKAILLE KASVATEILLENI SILMÄ-, POLVI- JA SYDÄNTARKASTUKSET. TÄMÄN LISÄKSI JÄRJESTÄN JOUKKOTARKASTUKSIA LUUSTOKUVIIN JA TOIVON MAHDOLLISIMMAN MONEN KASVATTINI OSALLISTUVAN NIIHIN, KOSKA NÄMÄ ANTAVAT TÄRKEÄÄ TIETOA KASVATUSTYÖSTÄNI JA ETENKIN RODUSTA.

HALUAN OLLA LÄSNÄ KASVATTIENI ELÄMÄSSÄ JA NÄHDÄ KOIRIEN KASVUA JA KEHITYSTÄ. TÄHÄN ON TÄLLÄ HETKELLÄ OLLUT UPEA MAHDOLLISUUS, KOSKA JÄRJESTÄN SÄÄNNÖLLISESTI PENTUTREFFEJÄ JA TAPAAMISIA. LISÄKSI KASVATIT JA SIJOITUSKOIRANI LOMAILEVAT USEIN LUONAMME.

OLEN LÄHES AINA KASVATINOMISTAJIEN TAVOITETTAVISSA, NIIN HYVISSÄ KUIN HUONOMMISSAKIN ASIOISSA. PIDÄMME "OMAN VÄEN" KANSSA TIIVIISTI YHTEYTTÄ KENNELIMME RYHMÄSSÄ JA ANNAN HEILLE TÄYDEN TUKENI KOKO KOIRAN ELÄMÄN AJAN.

KERRON SÄHKÖPOSTITSE KYSYTTÄESSÄ LISÄÄ TULEVISTA PENTUSUUNNITELMISTA, MUTTA KERROTHAN VIESTIÄ LAITTAESSASI HIEMAN ITSESTÄSI, TOIVEISTASI PENNUN SUHTEEN SEKÄ MILLAISEN KODIN OLISIT VALMIS TARJOAMAAN PENNULLE. SOVITTAESSA OLET AINA TERVETULLUT TAPAAMAAN MEITÄ JA TUTUSTUMAAN KOIRIIMME.

PARHAIN TERVEISIN,

SUVI SALOKOSKI

Venice Star Kennel

Viideskatu, Lahti

Puhelinnumero
040 5523231

Sähköposti

Luo kotisivut ilmaiseksi!